Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ba Putin om hjelp til å løse Iran-krisen

Russland bør bruke sin innflytelse til å løse saken rundt Irans atomprogram, uttrykte statsminister Ehud Olmert på besøk i Moskva onsdag. – Selvfølgelig er innflytelsen Russland har og fortsatt vil ha, viktig for å bidra til stabilitet, særlig med henhold til Iran-problemet, som bekymrer alle av oss. Særlig er vi sensitive i forhold til denne saken, sa Olmert. – Israel kan ikke akseptere et Iran med ikke-konvesjonell atomvåpenkapasitet, uttalte han i en pressekonferanse sammen med president Vladimir Putin. Selv nevnte aldri Putin Iran-spørsmålet i sin uttalelse til pressen etter møtet, men skrøt stort av det han mener er et stadig forbedret forhold til Israel. – Russland er klare for å gjøre alt det kan, i sin makt, for å bidra til en løsning på situasjonen (i Midtøsten), lovet Putin i følge Jerusalem Post. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart