Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fjerner restriksjoner mot spill i Israel

Tirsdag besluttet det internasjonale basketforbundet, FIBA, å fjerne en midlertidig restriksjonen mot israelsk basket. Beslutningen gikk ut på at det israelske landslaget, samt klubblagene, ikke fikk lov til å spille internasjonale kamper i Israel. Begrunnelsen var den spente situasjonen i Midtøsten i den tiden restriksjonen ble nedlagt, og Israel lå i krig med Hizbollah. Nå som krigen er over, ser ikke FIBA lenger noe problem i at internasjonale kamper igjen kan spilles i Israel, rapporterer Jerusalem Post. Den samme restriksjonen ble israelske fotballag offer for, da det europeiske fotballforbundet UEFA satte ned foten i sommer. Denne begrensingen har imidlertid enda ikke blitt totalt opphevet. For noen uker siden ble det likevel bestemt at alle internasjonale hjemmekamper kunne legges til Tel Aviv-området. Miff.no: Israelsk sport


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart