Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shimon Peres er verdig presidentskapet

Under sitt Moskva-besøk onsdag kom statsminister Ehud Olmert med klar støtte til Shimon Peres, i spørsmålet om hvem som skal ta over presidentskapet. Den nåværende president Moshe Katsav er under etterforskning for to voldtekter og må trolig se seg nødt til å fratre sin stilling. – Jeg vet i det minste om en person i det politiske systemet som helt åpenbart er verdig en nominasjon til presidentskapet, nemlig Shimon Peres. Men, i det minste nå, er dette et tema jeg ikke behandler, uttalte han. Olmert svarte på et spørsmål fra pressen angående mulighetene for nominasjon av Eli Wiesel til den høyt respekterte stillingen. Statsministeren bekreftet at Wiesels navn har blitt brakt opp, men at det er for tidlig å behandle saken på det nåværende tidspunkt. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart