Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Viser sin støtte til president Katsav

Etter å ha stått under hardt press de siste ukene, fikk president Moshe Katsav støtte fra en muslimsk organisasjon onsdag. Lederen for Den islamske bevegelsens sørlige faksjon, Sjeik Abdullah Nimr Darwish, hevdet det er "plikten til enhver jødisk, arabisk og kristen innbygger å støtte president Katsav". Uttalelsen kom under en Iftar-fest (Ramadan-fastens oppbrudd) som ble arrangert hjemme i presidentboligen. I feiringen deltok en rekke muslimske ledere, som alle uttrykte sin støtte til presidenten. Sjeik Darwish sa at han håpet Katsav ville komme ut av affæren "hvit som sne". – Personlig var jeg overrasket over at media allerede har uthengt ham. Jeg kan ikke akseptere at så respekterte medier i et demokratisk land har villet uthenge ham før saken mot ham overhodet er reist, og før retten har kommet med sin dom. Vi er i et land regjert av lover, så la lovene gjøre jobben sin. For det andre er president Katsav en veldig varm mann, grasiøs og nært knyttet med jøder og arabere, og vi er sjokkert over å høre hva medietsunamien har skapt, uttalte sjeiken overfor Yedioth Aharonoth. I løpet av kvelden holdt sjeik Darwish en tale til den israelske presidenten. – Herr president. Vi er i et demokratisk land i dag. Media – dere er ingen rettssal og dere burde rapportere uten å komme med anklager. Jeg har et spørsmål for deg, herr president. Etter å ha sett smilet ditt i dag ber jeg deg om å gjøre det enda bredere, sa den muslimske lederen. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart