Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk overflygninger livsfarlige

Israelske overflygninger i libanesisk luftrom er "ekstremt farlige" fordi franskledede fredsstyrker på bakken kan se på det som fiendtlige handlinger. Dette varslet den franske forsvarsministeren Michele Alliot-Marie fredag. På en pressekonferanse hevdet hun at bruk av libanesisk luftrom kan skape en unnskyldning for andre krefter til å bryte våpenhvilen mellom partene. Overflygningene "er farlige først og fremst fordi de kan bli oppfattet som fiendtlige av koalisjonsstyrker, som dermed kan bli tvunget til å svare i selvforsvar. Det ville vært en meget alvorlig situasjon", sa Alliot-Marie i følge Yedioth Aharonoth. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart