Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Åpner vei for Israel Beiteinu

Den israelske regjeringen godkjente søndag Avigdor Liebermans forslag om å endre det politiske systemet i Israel. Israel Beiteinu-formannen ønsker blant annet å innføre en grunnlov i landet. Dermed er veien åpnet for det høyreorienterte partiets deltakelse i regjeringen. I løpet av regjeringsmøtet ble man også enige om å innlede regjeringsforhandlinger med Israel Beiteinu. Ledere i partiets politiske komité var også tilstede. I løpet av de neste dagene vil statsminister Ehud Olmert og Lieberman sette igang med regjeringsforhandlinger. Sistnevnte tror partiet vil være en del av koalisjonen senest innen neste mandag, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart