Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi må ta kontroll over Philadelphi-traséen

Sentrale medlemmer i Israels regjering snakker nå om å ta tilbake kontrollen over grensen mellom Egypt og Gaza-stripen, den såkalte Philadelphi-traséen. Hensikten er å stanse opprustningen til de palestinske terrororganisasjonene på Gaza-stripen, som stadig smugler inn mer avanserte våpen og terroreksperter. – Allerede før vi gav fra oss kontrollen over Philadelphi-traséen sa jeg at det ville åpne porten til helvete. Vi må finne ut hvordan vi kan ta tilbake kontrollen, mener handels-, industri- og arbeidsminister Eli Yishai (Shas). Lederen for Pensjonistpartiet, minister Raffi Eitan, støtter Yishais forslag, og lederen for Arbeiderpartiets Knesset-gruppe, Ephraim Sneh, har gitt åpning for å diskutere forslaget. Det ser ut til å være bred enighet i regjeringen om at utviklingen på Gaza-stripen krever handling av Israel, men visestatsminister Shimon Peres vil ikke returnere. – Vi gav Gaza til palestinerne. Vi lot dem ta hånd om sine egne problemer ut av godvilje. Nå frister de skjebnen og gjør slutt på sitt eget land og sin regjering, sier Peres. Miff.no: Gaza er i palestinernes hender Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart