Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nedtelling for Hamas-regjeringen

Ha’aretz-skribenten Danny Rubinstein, som følger utviklingen i de palestinske selvstyremyndighetene tett, varsler politiske omveltninger om kort tid. PA-formann Mahmoud Abbas har allerede bestemt seg for å gjøre slutt på Hamas-regjeringen, mener Rubinstein. "Brød er viktigere enn demokrati", sa Abbas i midten av forrige uke. Uttalelsen ble sitert i alle de palestinske mediene. – Betydningen av uttalelsen er klar, skriver Rubinstein. Hamas kom til makten gjennom demokratiske valg, men den fungerer ikke – den utbetaler ikke lønninger, den gir ikke brød, og kan ikke fortsette å regjere. Abbas vurderer å etablere en overgangsregjering og skrive ut nyvalg, eller sette opp en teknokratisk regjering med palestinere uten sterke politiske lojalitetsbindinger. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart