Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert trapper opp sin anti-Teheran retorikk

– Israel vil "forberede seg på en kamp for å hindre" at Iran får ikke-konvensjonelle våpen, sa statsminister Ehud Olmert mandag. Jerusalem Post mener Olmerts uttalelser, som ble gitt til næringslivsledere i Tel Aviv, er en "opptrapping" av retorikken mot Teheran. Israels statsminister påpekte at verdenssamfunnet ikke tok Hitlers trussler alvorlig. – Vi vil aldri gjenta feilene som ble gjort for 60 år siden, sa Olmert. Den siste uken har Olmert beveget seg tydelig bort fra Israels tidligere utenrikspolitiske linje, hvor man unngikk å gi krasse uttalelser om Teheran og understreket at Iran først og fremst var hele den vestlige verdens problem. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart