Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truffet av to nye Kassam-raketter

To Kassam-raketter som ble avfyrt fra nordlige deler av Gaza-stripen landet i åpne områder innenfor byen Sderot mandag. Det har ikke blitt rapportert om noen personskader, men flere innbyggere skal ha blitt lammet av sjokk. To biler ble ødelagt i angrepet, i følge Yedioth Aharonoth. Innbyggerne i byen har opplevd en rekke Kassam-angrep mot seg siden Israel trakk seg ut av Gaza-stripen høsten 2005. Innbyggerne er svært frustrert over den israelske regjeringen, som de hevder ikke gjør nok for å verne dem mot angrepene. – Den lille jenta vår er redd for å gå i seng, sier en frustert Moris Benisti. "Denne regjeringen er likegyldig til alt," legger han til. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart