Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Undertegnet regjeringsavtale

Statsminister Ehud Olmert og Avigdor Lieberman undertegnet mandag papirene som etter all sannsynlighet gjør Israel Beiteinu til en del av den israelske regjeringen. Neste steg i prosessen er å få avtalen formelt godkjent i Knesset. Avtalen gir Lieberman ministerpost i regjeringen og ansvar for å behandle "strategiske spørsmål", uten at dette skal gå ut over ansvarsområdene til noen av de andre regjeringsmedlemmene. I tillegg går avtalen inn for å endre deler av det politiske systemet i Israel og innføre en nasjonal grunnlov. Videre sier den at regjeringen skal frembringe lovforslag som skal løse problemene angående restriksjonene i ekteskapsretten. Avigdor Lieberman vil bli ansatt som visestatsminister og "minister ved statsministerens kontor, med ansvar for strategiske saker." Særlig vil han arbeide med Iran-spørsmålet. Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart