Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Benekter at IAF skjøt etter tysk skip

Forsvarsminister Amir Peretz tilbakeviste onsdag en reportasje i en tysk avis hvor det ble hevdet at kampfly fra IAF hadde skutt mot et tysk marineskip utenfor kysten av Libanon. Kort tid etter at rapporten ble sluppet i den tyske avisen Der Tagesspiegel, skal Peretz ha ringt den tyske forsvarsministeren Franz Josef Jung. Den israelske forsvarsministeren forklarte at Israel ikke har vært innblandet i noen angrep på tyske skip overhodet, og at det heller ikke er intensjonen at det skal skje i fremtiden. Anonyme IDF-kilder bekrefter overfor Jerusalem Post at det var en hendelse med et tysk marinefartøy tirsdag morgen. Et helikopter skal ha lettet fra det tyske skipet uten klarering med IAF, slik prosedyren er. Siden det ble registrert uklarert bevegelse i luftrommet, ble det sendt kampfly mot området, men hendelsen ble løst uten konfrontasjon og uten at skudd ble avfyrt, i følge IDF. Miff.no: Israel og FN


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart