Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Meshal vil diskutere frigivelse av soldat

I følge diplomatiske kilder er det mulig den øverste lederen av Hamas vil dra fra Damaskus til Kairo for å drøfte frigivelse av korporal Gilad Shalit på lørdag. Men det er fortsatt uklart om Khaled Meshal kommer til å møte opp, skriver Ha’aretz. Kilder i Israel og Hamas uttrykker skepsis til de planlagte samtalene i Kairo. Egyptiske myndigheter har lagt press på Hamas for å få løslatt Shalit, og prøvd å mekle frem en forhandlingsløsning med Israel. I israelske medier ser man ut til å forvente at regjeringen vil løslate flere hundre palestinske fanger en kortere eller lengre periode etter at Shalit eventuelt er løslatt. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart