Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer statsminister Ehud Olmert

Pensjonistpartiet truer med å stemme mot at Israel Beiteinu blir en del av koalisjonen, på grunn av uenigheter rundt klausuler i 2007-budsjettet. I et møte mellom partiledelsen og finansminister Abraham Hirchson skal Pensjonistpartiet ha følt seg snytt for bevilgninger de var lovet i koalisjonsavtalen, men som ikke ble nevnt i budsjettet. Partiformann Rafi Eitan krever nå at et av partiets Knesset-medlemmer får rollen som velferdsminister. Denne posten er for øyeblikket ikke fylt, og statsminister Ehud Olmert bærer derfor ansvaret. De krever også at kuttene i pensjonsutbetalingene for neste år tilbakestilles, skriver Yedioth Aharonoth. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart