Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah må velge mellom terror og politikk

Terrororganisasjonen Hizbollah må gi fra seg sine våpen dersom de ønsker å være en del av den politiske prosessen i Libanon, sier USAs utenriksminister Condoleezza Rice. Den shia-muslimske bevegelsen som har 11 seter i Libanons parlament og to regjeringsrepresentanter må velge mellom terror eller politikk. Rice ba Libanons regjering om å stanse Hizbollahs "stat i staten", og forhindre våpenleveranser til terrorgruppen. – Jeg forventer at Libanon lever opp til sine forpliktelser, og jeg forventer at Libanon ønsker å utvikle seg til en normal stat, sier Rice. Rice kom med uttalelsene mot Hizbollah i et intervju med et privateid libanesisk kringkastningsselskap. Journalisten, May Chidiac, mistet en arm og en fot i en bilbombe i Libanon i september 2005. Miff.no: Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart