Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avigdor Lieberman tatt i ed som minister

Partileder i Israel Beiteinu, Avigdor Liberman, ble mandag kveld tatt i ed som minister i regjeringen. Ehud Olmert vant støtte fra et knappest mulig flertall i Knesset for regjeringsutvidelsen. 61 Knesset-medlemmer stemte for, 38 stemte imot. Flere representanter fra Arbeiderpartiet, Kadima og Likud var fraværende under avstemningen. Moshe Sharoni og Itzhac Galantee fra Pensjonistpartiet var de eneste Knesset-representantene fra koalisjonspartiene som stemte mot Israel Beiteinu og Lieberman. Liebermans politikk er omstridt i Israel og internasjonalt. Han går inn for å endre den gamle våpenhvilelinjen fra 1967 slik at noe av Israel går over til den palestinske staten: "Den arabiske trekanten" hvor nesten hele befolkningen er arabere (palestinere) som i økende grad identifiserer seg med palestinerne på Vestbredden. [Det sies av og til at han vil flytte disse araberne bort fra Israel, men det stemmer ikke. De skal kunne bo der de bor. Men han vil flytte grensen slik at disse områdene ikke lenger tilhører Israel, men det palestinske området.] Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart