Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvorfor sa Ap ja til Avigdor Lieberman?

Arbeiderpartiets sentralkomité sa søndag ja til å fortsette i regjeringen med et stort flertall, til tross for at det høyreorienterte partiet Israel Beiteinu kommer med i koalisjonen. – Hvorfor skulle de forlate regjeringen på grunn av Lieberman? Hvem er han når det kommer til stykke? Sentralkomité-medlemmene var ikke overbevist om at Lieberman, som én av 25 ministre, vil kunne overføre israelske arabere, privatisere Israels økonomi og blokkere enhver utvikling mot fred, skriver Yossi Verter i Ha’aretz. [Lederen for Israel Beiteinu, Avigdor Lieberman, har foreslått å inkludere arabiske landsbyer i Israel i en fremtidig palestinsk stat.] – Ophir Pines-Paz, som ledet motstanderne [til regjeringsutvidelsen] og hans medspillere led et kraftig nederlag, mener Verter. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart