Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sirklet over Hizbollah-bydel i Beirut

Israelske kampfly patruljerte i lav høyde over store deler av Sør-Libanon tirsdag morgen. Jagerflyene sirklet også over bydelene sør for Beirut hvor terrororganisasjonen Hizbollah har sterkt fotfeste i den shia-muslimske befolkningen. – Det var den største oppvisningen i luftmakt siden våpenhvilen fra 14. august, skriver Jerusalem Post. Sikkerhetskilder sier åtte fly deltok i overflygningene, skriver Ha’aretz. Det blir ikke rapportert om noen bombeangrep fra den libanesiske hovedstaden. Israels regjering sier de vil fortsette overflygningene av Libanon inntil våpenleveransene fra Syria til Hizbollah stanser. Franske FN-styrker mener de israelske overflygningene er "ekstremt farlige". Libanon og FN ser på overflygningene som brudd på resolusjon 1701. Israel påpeker at manglende avvæpning og nye våpenleveranser til Hizbollah utgjør resolusjonsbrudd. Det militære målet med overflygningene er å samle etterretningsmateriale om Hizbollahs aktiviteter. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart