Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

USA væpner og trener Force 17

Bush-administrasjonen har satt i gang tiltak for å væpne og trene palestinske sikkerhetsstyrker som er lojale mot PA-formann Mahmoud Abbas, skriver Ha’aretz. Hensikten er å forberede styrken på væpnet konflikt med Hamas-hæren på Gaza-stripen. Den amerikanske sikkerhetskoordinatoren for de palestinske områdene, general Keith Dayton, skal ha presentert en slik plan for representanter for den internasjonale "kvartetten" i forrige uke. I følge palestinske kilder skal øvelsene med en "spesiell presidentgarde" allerede være godt i gang under ledelse av en amerikansk instruktør. Treningene skal finne sted i Jeriko, og i følge meldinger har 400 soldater fra Force 17 deltatt helt siden august. Force 17 er en væpnet sikkerhetstjeneste som er tilknyttet Fatah, Mahmoud Abbas sin politiske bevegelse. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart