Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Egyptere ser på Israel som sin fiende

Det har gått 27 år siden Camp David-avtalen ble underskrevet mellom Israel og Egypt. Men fortsatt ser flertallet av den egyptiske befolkningen på Israel som en fiendtlig stat. En undersøkelse som har blitt gjennomført ved Det egyptiske statsinstituttet viser at Israel og Danmark er de mest upopulære nasjonene i egyptiske øyne. 92 prosent av deltakerne svarer at de anser Israel som en fiende. Dette på tross av at fredsavtalen mellom landene har fungert forholdsvis greit gjennom alle år. Bare to prosent ser på Israel og Egypt som vennskapsnasjoner, skriver Yedioth Aharonoth. Men Israel er ikke eneste svarteper i egyptiske øyne. Også Danmark må tåle at 60 prosent av den egyptiske befolkningen ser på dem som en fiende av sin egen nasjon. Denne holdningen er trolig et resultat av striden om Muhammed-karikaturene i Jyllands-Posten i fjor. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart