Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med å følge i Libanons fotspor og bryte resolusjon

Dersom ikke Libanon kan overholde sin del av våpenhvileavtalen, bør Israel revurdere om de skal overholde sin del. Dette er budskapet fra den israelske regjeringen, etter at en fersk FN-rapport, avslører at Syria fortsatt smugler våpen til Hizbollah. Det er første gang siden resolusjon 1701 ble innført at FN kommer med en slik klar uttalelse om at de har mislyktes med å avvæpne terrorgruppen. Hindringen av våpensmugling over grensen fra Syria er et veldig sentralt punkt i avtalen, mener talsmann ved utenriksdepartementet Mark Regev. Han klassifiserer avsløringene som et "klart brudd" på resolusjon 1701, overfor Jerusalem Post. – Inntil problemet med den syrisk-libanesiske grensen er løst, vil vi fortsette med å forbeholde oss retten til selvforsvar, sier talskvinne for statsministerens kontor Miri Eisin. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart