Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas brukte kvinner som skjold for terrorister

Palestinske terrororganisasjoner benyttet en stor flokk kvinner som skjold for å rømme unna moskéen i Beit Hanoun fredag. Trefningen med IDF-avdelingen som omringet moskéen varte i 19 timer og krevde livet til åtte palestinere. Fredag morgen ble palestinske kvinner tilkalt til moskéen av en palestinsk radiostasjon som drives av Hamas. Flere hundre kvinner kom til stedet hvor skuddvekslingene mellom militssoldatene og IDF pågikk. Noen militssoldater skal også ha kledd seg ut som kvinner. To kvinner ble drept i skuddvekslingene og flere palestinere ble drept da deler av moskéens tak falt ned. De væpnede mennene inne i moskéen benyttet anledningen til å rømme området under dekning av kvinnene. IDF-avdelingen hadde ikke nok personell til å stanse kvinnene i å ta seg inn i kampsonen. – De brukte disse stakkars kvinnene som menneskelige skjold. Det er et klart eksempel på bruk av den uskyldige befolkningen for terror, sier major Avital Leibovich i IDF. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart