Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas trapper opp rakett-produksjon

De israelske forsvarsstyrkene tror Hamas har overvunnet en teknologisk barriere som har hindret dem i å bygge opp et lager av store mengder Kassam-raketter. Nye eksplosiv-typer som blir smuglet inn på Gaza-stripen har bidratt til dette. Hittil har rakettene blitt ubrukbare dersom de ble lagret for lenge, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Det er også tegn som tyder på at Hamas har trappet opp sin produksjon av Kassam-raketter. Dersom de klarer å bygge opp et lager med tusenvis av raketter, vil terrorgruppen på sikt kunne true Sør-Israel med et rakett-bombardement tilsvarende Hizbollahs bombardement av Nord-Israel i juli og august. Kassam-rakettene som rammet Ashkelon tirsdag hadde en rekkevidde på over 20 kilometer. To raketter traff byområdet, og to raketter i industrisonen sør for byen. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart