Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Største operasjon mot Hamas på fire måneder

Tirsdag kveld rykket israelske bakkestyrker inn nord på Gaza-stripen. I løpet av det første døgnet med kamper ble en israelsk soldat og minst ti palestinske militssoldater drept. I følge IDF ble det registrert treff på minst 60 andre terrorister, skriver Jerusalem Post. Det er ventet at israelske bakkestyrker kommer til å fortsette sine anti-terror operasjoner nord på Gaza-stripen i flere dager. Målet er å ramme terroristene som avfyrer Kassam-raketter inn mot israelske tettsteder. I følge den israelske hæren er operasjonen det største angrepet på Hamas på over fire måneder. Palestinske sykehuskilder sier minst 44 palestinere ble skadet i løpet av onsdagen. De fleste av disse var væpnede menn, men en kvinne og en 11 år gammel gutt var også blant de skadde. I følge palestinske kilder ble en 65 år gammel mann drept i trefninger torsdag morgen. På tross av IDFs operasjoner i Beit Hanun-området, avfyrte palestinske terrorister ni raketter mot israelske tettsteder. En israelsk gutt ble lettere skadet av splinter i byen Sderot. Torsdag morgen meldes det om minst tre rakettangrep. – Rakettangrepene kommer til å fortsette, varsler en talsmann for terrororganisasjonen Hamas. Den israelske hæren kan ikke love å stanse rakettangrepene fullstendig på kort sikt. – Vi vil fortsette å ødelegge hele rakett-apparatet deres, inkludert utskytningssteder og terroristene selv, sier en kilde i IDF til Yedioth Aharonoth. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart