Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Venter ny krig mot Hizbollah innen neste sommer

Israel må være forberedt på en ny krig med Hizbollah innen neste sommer, mener generalstaben i de israelske forsvarsstyrkene. Neste gang kan også Syria, støttet av Iran, bli direkte involvert i krigshandlingene. Israels militære etterretning antar at det fortsatt er 5.000 Katyusha-raketter i Sør-Libanon. Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah har hevdet gruppen har 20.000 raketter. Den israelske generalstaben har tatt noen foreløpige beslutninger for å møte trusselen fra nord: 1. I løpet av tre år skal det utplasseres rakett-forsvar mot 220 og 302 mm raketter som Hizbollah brukte mot Nord-Israel i juli og august. 2. Beslutningen om å stanse produksjonen av Merkava-stridsvogner blir lagt på is inntil videre. IDF mener de trenger nye forsyninger av moderne stridsvogner for å kunne erstatte gamle modeller som fortsatt er i bruk. 3. Tidligere forsvarsminister Shaul Mofaz sin beslutning om å korte ned førstegangstjenesten med fire til åtte måneder blir utsatt ett år. Vedtaket skulle egentlig tre i kraft i mars 2007. Generalstaben vil også forsøke å overgi ansvaret for sivilforsvaret til andre instanser, skriver Ha’aretz. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart