Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil aldri akseptere Kassam-angrepene

Statsminister Ehud Olmert vil ikke fortelle hvor lenge IDFs offensiv mot Kassam-terrorister på Gaza-stripen vil vare. I regjeringsmøtet søndag bekreftet han at operasjonen vil pågå inntil de palestinske rakettangrepene er betydelig redusert. – Operasjonen er begrenset i tid, men vi har ingen planer om å fortelle når den vil slutte, sa Olmert. – Vi har ingen intensjoner om å okkupere Gaza, la han til. Forsvarsminister Amir Peretz fortalte at IDF har tatt kontroll over det meste av Beit Hanoun, en palestinsk by med ca. 30.000 innbyggere helt nordøst på Gaza-stripen. Viseforsvarsminister Ephraim Sneh svarer på kritikken som kommer fra palestinsk hold. – Etter at IDF trakk seg ut av Gaza har disse terroristene gjort Beit Hanoun til en base for rakettangrep utelukkende mot sivilbefolkning, påpekte Sneh. – Alle de som roper opp bør rette sine rop til Hamas, og ikke til oss, la Sneh til. I Israel forventer man at operasjonen i Gaza blir avsluttet innen statsminister Ehud Olmert skal til Washington i neste uke. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart