Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gjør klar for utvidet operasjon «om nødvendig»

Det israelske sikkerhetskabinettet har instruert forsvarsstyrkene i å gjøre klar for utvidet operasjon på Gaza-stripen "om det skulle bli nødvendig". Onsdag ble den israelske soldaten Kiril Golenshein (21) fra moshav Shekef drept i kamper mot palestinske terrorister ved Beit Hanun. – Sikkerhetskabinettet vedtok også flere resolusjoner for å tilfredsstille amerikanerne i forkant av statsminister Ehud Olmerts besøk i Washington om ti dager, skriver Ha’aretz. Den israelske regjering gav i praksis grønt lys til amerikanernes treningsprosjekt for å styrke palestinske sikkerhetstjenester som er lojale til PA-formann Mahmoud Abbas. – Den amerikanske sikkerhetskoordinatoren for de palestinske områdene, general Keith Dayton, ønsker å forberede Abbas sine styrker på Gaza-stripen til en konfrontasjon mot Hamas som USA tror er uunngåelig, melder Ha’aretz. Israel vedtok også å gi permanent oppholdstillatelse på humanitært grunnlag til ca. 5.000 palestinere med amerikanske og europeiske pass som returnerte til Vestbredden etter at Oslo-avtalene ble inngått. Fordi de hadde mistet sine oppholdstillatelser på grunn av langvarig fravær, har de til nå kommet inn på Vestbredden med turistvisum. I flere år ble disse visumene automatisk fornyet, men for en tid tilbake avslo det israelske innenriksdepartementet å fornye dem. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart