Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minoriteter er det største problem i verden

Den nye israelske ministeren med ansvar for den strategiske trusselen fra Iran, Avigdor Lieberman, har gitt sitt første intervju til utenlandsk presse etter at han fikk plass ved regjeringsbordet. – Hver uke erklærer presidenten i Iran at han planlegger å ødelegge oss, sier Lieberman til The Sunday Telegraph. Lederen for Israel Beiteinu fortalte også hvordan han ser for seg det kan oppnås fred i Midtøsten: – Minoriteter er det største problem i verden, mener Lieberman. Hans løsning er derfor at jøder og arabere bor adskilt. I praksis vil han gjøre grenseendringer slik at arabiske byer og landsbyer i Israel blir del av en fremtidig palestinsk stat. Arabere kan få fortsette å bo i den jødiske staten dersom de avlegger et trosskapsløfte mot den jødiske, zionistiske stat, i følge partiprogrammet til Israel Beiteinu. – Jeg tror separasjon mellom to folkegrupper er den beste løsningen. Kypros er den beste modellen. Før 1974 bodde grekerne og tyrkerne i sammen og det var mye uro, blodsutgytelser og terror. Etter 1974 ble alle tyrkerne og grekerne samlet på hver sin side av øya, og nå er det stabilitet og sikkerhet. Den britiske journalisten påpekte at tusenvis ble drevet ufrivillig fra sine hjem på Kypros. – Ja, men det endelige resultatet var bedre, repliserte Lieberman. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart