Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kidnapping kunne vært forhindret

– Den israelske hæren kunne ha forhindret Hizbollahs kidnapping av Eldad Regev og Ehud Goldwasser 12. juli, mener generalmajor Doron Almog. Han har ledet granskningskomitéen etter Hizbollah-angrepet som innledet krigen i Libanon i juli og august. Sjef for Galilea-divisjonen, brigader Gal Hirsch, har trukket seg som et resultat av konklusjonene i Almogs rapport. Forsvarsminister Dan Halutz ba Hirsch revurdere sin beslutning, men forsvarsminister Amir Peretz har akseptert brigaderens avgang. Granskningskomitéen påpeker at det var betydelig avstand mellom divisjonens skriftlige instrukser og hvordan de ble praktisert av soldatene i de utsatte grenseområdene. – Divisjonen hadde "en utmerket plan som kunne forhindret kidnapping av soldater", i følge Almog. Planen ble ikke implementert, på grunn av dårlig forbindelse mellom Hirsch og de operative avdelingene, skriver Ha’aretz. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart