Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorgruppene har ansvaret

Likud-politiker Yuval Steinitz uttrykker stor sorg over de sivile palestinerne som omkom i Beit Hanoun-tragedien onsdag morgen. – Likevel ligger ansvaret fullstendig på terrorgruppene, som bruker innbyggerne i Beit Hanoun som menneskelige skjold for sine Kassam-angrep mot Sderot, mener Steinitz. Høyreopposisjonen i Israel mener Israel må fortsette krigen mot de palestinske terrororganisasjonene på Gaza-stripen. Fra det eneste partiet som ligger til venstre for regjeringen, Meretz, kommer det kritikk etter tragedien. – Man kunne forutse tragedien i Beit Hanoun, mener Meretz-leder Yossi Beilin. – Den moralske og politiske pris som staten betaler vil bli mye høyere enn det som man kunne oppnådd med denne operasjonen, mener Beilin. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart