Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Enige om statsministerkandidat

Etter flere uker med stagnasjon i koalisjonsforhandlingene mellom Hamas og Fatah, skal det ha skjedd fremskritt de siste dagene. De to partiene har blitt enige om at den tidligere lederen ved Det islamske universitetet på Gaza-stripen, Mohammed Shabir, skal lede den nye regjeringen. Dette hevder en talsmann for Hamas overfor AP mandag. Shabir regnes som Hamas-sympatisør, men er ikke medlem og har heller ikke uttrykt aktiv støtte til organisasjonens politikk. Samtidig blir den høyt respekterte økonomen Salam Fayyad vurdert som ny finansminister. Fayyad hadde denne stillingen inntil Hamas vant valget tidligere i år, og ble kjent for sin bekjempelse av korrupsjon. Sammen håper Hamas og Fatah at de to ministerkandidatene blir akseptert av det internasjonale samfunnet og at sanksjonene mot myndighetene kan bli fjernet. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart