Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går imot internasjonal fredskonferanse

I følge statsminister Ehud Olmert skal han ha blitt møtt med forståelse for sin motstand mot en internasjonal fredskonferanse, da han møtte president George W. Bush i Washington mandag. – Det vil ikke finne sted en internasjonal konferanse rundt den palestinske sak, som erstatning for direkte forhandlinger, skal Bush ha sagt i følge Olmert. – Om en situasjon kan bli skapt hvor moderate land oppmuntrer palestinerne til å gå inn i forhandlinger med Israel, vil jeg se veldig positivt på dette og vil bli veldig fornøyd, sa Israels statsminister. En amerikansk diplomat som uttalte seg om møtet mellom Bush og Olmert for noen dager siden, hevdet presidenten ville be Israel moderere sine militære aktiviteter på Gaza-stripen. Bush skal imidlertid ikke ha fremmet dette kravet, i følge Ehud Olmert. Han legger til at de to statslederne den siste tiden har utvekslet ideer om hvordan de skal komme til et gjennombrudd i forhandlingssituasjonen med den palestinske regjeringen. Under møtet skal man ha drøftet tanker om hvordan de to landene kan være med å støtte de moderate kreftene i PA. Et forslag skal ha vært å overføre våpen til Fatahs styrker på Gaza-stripen, i følge Yedioth Aharonoth. Miff.no: Israel og USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart