Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah er fortsatt langs grensen

Det har gått tre måneder siden en FN-resolusjon la grunnlag for våpenhvilen mellom Hizbollah og Israel. 15.000 menn fra den libanesiske hæren og 8.000 UNIFIL-soldater har rykket inn i Sør-Libanon, men Hizbollah er fortsatt i området. Væpnede menn fra terrororganisasjonen er allerede tilbake langs grensen for å samle etterretning om IDF-stillinger, opplyser IDF-kilder til Jerusalem Post. Militssoldatene bor i landsbyer langs grensen og opptrer i sivile klær. – De er her, men de kan ikke operere like fritt slik som de pleide. Nærværet av UNIFIL og den libanesiske hæren gjør det vanskeligere for dem, sier en israelsk offiser. Talsmenn for UNIFIL avviser at Hizbollah har et nærvær i Sør-Libanon. UNIFIL påpeker også at IDF fortsatt holder den nordlige delen av landsbyen Ghajar, som er delt i to av grensen mellom Israel og Libanon. IDF venter med å trekke seg tilbake inntil de føler UNIFIL og den libanesiske hæren har tatt skikkelig kontroll over landsbyen og området rundt. Ghajar var åstedet for et kidnappingsforsøk av IDF-soldater i 2005. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart