Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beklager sivile tap

Israels utenriksminister Tzipi Livni beklager artilleribeskytningen mot sivile palestinske områder nord på Gaza-stripen onsdag morgen. – Israel forlot Gaza-stripen for å gi palestinerne mulighet til å kontrollere terroristene og utvikle sine egne liv. Dessverre har ikke det skjedd. Israel blir stadig utsatt for angrep fra palestinske terrororganisasjoner, i form av uopphørlig beskytning av Kassam-raketter mot israelske tettsteder. Israel har ikke noe ønske om å skade uskyldige sivile, men bare forsvare sine innbyggere. Dessverre skjer det beklagelige hendelser i løpet av krigen, slik som skjedde i dag morges, sier Livni i en uttalelse. Miff.no: Når Israel fordømmes…


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart