Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Den endelige krigen mot Israel kommer

De iranske avisene Kehyan og Resalat har oppfordret muslimer rundt i hele verden til å forberede seg på "en storkrig", for å gjøre ende på staten Israel. – Hizbollah ødela minst halvparten av Israel under Libanon-krigen […] Nå gjenstår bare halvparten av arbeidet [for å ødelegge Israel], skriver den konservative Kehyan-avisen. – Det har blitt bevist at ved en offensiv operasjon, som ikke nødvendigvis er like omfattende som Israels, er det mulig å nøytralisere den zionistiske marinen, legger den til. Også en leder i Resalat spår krig under overskriften "Forberedelser til storkrigen". – Storkrigen ligger fremfor oss [og vil bryte ut] kanskje i morgen, eller i noen av de andre kommende dagene, eller om noen få måneder, eller kanskje til og med om noen få år […] Israel må kollapse, lover en lederartikkel i avisen. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart