Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel i høy beredskap

Israelske sikkerhetsstyrker har gått i høy beredskap etter at israelske artillerigranater rammet sivile boligområder på Gaza-stripen onsdag morgen. Minst 19 palestinere ble drept. Blant dem var åtte barn og syv kvinner, i følge palestinske helsemyndigheter. Mer enn 50 mennesker ble såret, 14 av dem alvorlig. IDF har bekreftet at de skjøt med artilleri mot et område hvor det tidligere var avfyrt Kassam-raketter mot Israel. Dette området lå omlag en halv kilometer fra husene i Beit Hanoun som ble rammet. – På dette tidspunkt er det uklart om hendelsen skyldes en teknisk eller en menneskelig feil, skriver Ha’aretz. Det blir foreløpig antatt at det ble oppgitt feil koordinator til artilleriavdelingen. Forsvarsminister Amir Peretz gav ordre til stans i artilleribeskytningen mot Gaza-stripen kort tid etter hendelsen. Den politiske lederen av terrororganisasjonen Hamas, Khaled Meshaal, lover å svare på artilleri-bombardementet med "handlinger, ikke med ord". Han oppfordret alle palestinske organisasjoner til å angripe Israel for å hevne ofrene. Israelsk politi er i nest høyeste beredskap. Miff.no: Når Israel fordømmes…


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart