Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel må forlate arabiske landområder

PA-formann Mahmoud Abbas ber Israel fortsette forhandlingene med palestinerne, for å sikre en endelig fredsløsning. Samtidig insisterer han på at Israel trekker seg ut av Vestbredden, Gaza-stripen og Øst-Jerusalem. I en tale på palestinsk TV, henvendte president Abbas seg til den israelske regjeringen. – Ikke kast bort muligheten for fred, sa han, og hevdet at en løsning er avhengig av at Israel "anerkjenner våre nasjonale rettigheter, trekker seg tilbake fra vårt land og fra vårt Jerusalem, implementerer internasjonale resolusjoner og bidrar til å finne en rettferdig løsning vi kan bli enige om i flyktningeproblemet." – Fred kommer ikke til å bli etablert i regionen uten en full tilbaketrekning for Israel fra de arabiske og palestinske landområdene okkupert i 1967, hevdet Fatah-lederen i sin tale. Miff.no: Vestbredden


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart