Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Operasjoner på Gaza-stripen vil fortsette

Statsminister Ehud Olmert lover å fortsette anti-terror operasjonene på Gaza-stripen. Onsdag ble en israelsk kvinne drept i et palestinsk rakettangrep på et sivilt israelsk boligområde. Olmert avviser også alle kompromiss med Hamas, og sammenligner det med å inngå kompromiss med Iran. Dødsofferet for gårsdagens rakettangrep er identifisert som Faina Slutzker (57). Maor Peretz og en 17 år gammel gutt ble alvorlig skadet. Maor, som er en av livvaktene til forsvarsminister Amir Peretz, måtte amputere begge føttene etter eksplosjonen. Palestinske terrorgrupper avfyrte minst 13 raketter mot israelske mål onsdag. De fleste rakettene ble avfyrt fra Beit Hanoun-området. Et israelske kamphelikopter angrep onsdag huset til en militant palestiner på Gaza-stripen med to raketter. I følge IDF ble bygningen brukt som våpenlager. Miff.no: Gaza-stripen


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart