Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Planlegger å saksøke den israelske stat

Tre palestinske familier mistet 19 slektninger under forrige ukes tragedie i Beit Hanoun. Ved en feil rammet israelske artillerigranater et sivilt boligområde. Nå vil familiene Athamneh, Kassem og Aduan gå til sak mot den israelske stat for å kreve erstatning. De mener bombardementet av boligene var annerledes enn andre tilfeller hvor sivile palestinere er drept, skriver Ha’aretz. – Jeg vet at dette er en konflikt og krig, men denne gang har Israel åpent innrømmet at artilleribeskytningen var en feil, forklarer Rassan Kassem. – Vi vet at Israel ikke anerkjenner palestinske krav, men dette er et spesielt tilfelle. Det var ikke noen kamper i området, og ingen Kassam-raketter ble avfyrt fra vårt område. Disse menneskene ble drept mens de sov i sengene sine. Selv Israel innrømmet at dette var annerledes og tok på seg ansvar. Derfor må de gi oss erstatning, argumenterer Kassem. Miff.no: Beit Hanoun-tragedien


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart