Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ser ingen rask løsning for å fjerne rakettangrep

– Det finnes ikke noen "rask og enkel" løsning på hvordan Israel kan stanse Kassam-angrepene fra Gaza-stripen, sier statsminister Ehud Olmert. I samtale med reportere på vei fra USA til Israel, forklarte Olmert at det finnes mange tanker rundt hvordan en skal hanskes med rakettangrepene. Likevel er problemet at "det finnes ikke én enkel ting man kan gjøre for å umiddelbart stanse Kassam-angrepene," hevder han. Olmerts kommentar kommer en dag etter at han offentliggjorde at Israels militære aksjoner på Gaza-stripen vil fortsette, melder Jerusalem Post. Etter de mange Kassam-angrepene mot Sderot de siste dagene ser man på dette som en nødvendighet. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart