Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Holdt møte med Haniyeh og Shabir

Lørdag ettermiddag møtte PA-formann Mahmoud Abbas statsminister Ismail Haniyeh og mannen som høyst sannsynlig blir hans etterfølger, Muhammed Shabir. Alle tre understreket at den fremtidige statsministerens navn enda ikke er klart, men Shabir har vist seg å være den foretrukne kandidaten til å lede samlingsregjeringen, for alle parter. På tross av signaler fra Hamas om at man nærmer seg en samarbeidsavtale med Fatah, understreker kilder knyttet til Abbas at viktige detaljer gjenstår å løse. Særlig gjelder dette fordelingen av ministerposter, som man er ventet å diskutere i løpet av de nærmeste dagene, i følge Yedioth Aharonoth. Et annet turbulent tema er annerkjennelsen av Israel som stat, noe Hamas nekter å gå med på. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart