Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Råder Olmert til å overse FN

Fredag kveld ble FNs generalforsamling enige om å etterforske Beit Hanoun-tragedien, hvor omlag 20 sivile palestinere ble drept ved en feil i et israelsk artilleriangrep på Gaza-stripen. Det er blitt satt ned en egen granskningskommisjon som skal prøve å komme til bunns i saken. Likevel er det tydelig allerede før arbeidet starter, at kommisjonen vil få problemer med å operere i området. I følge Yedioth Aharonoth vil israelske myndigheter ikke bruke ressurser for å samarbeide med FN i saken. Israels FN-ambassadør Dan Gillerman har allerede tatt til orde for at Israel bør nekte å følge den internasjonale organisasjonens krav til samarbeid i saken. – Jeg mener ikke vi bør samarbeide med komiteen og min anbefaling til statsministeren [Ehud Olmert] og utenriksministeren [Tzipi Livni] er at de bør overse den, sier Gillerman. – Granskningskommisjonen er fullstendig gjennomboret av synd. Det ble avgjort på et FN-møte, som er hjemmebanen for disse [landene som automatisk kritiserer Israels politikk]. Resultatet er gitt på forhånd, så det er unødvendig bruk av FNs penger, hevder en kritisk ambassadør. Miff.no: Israel og FN

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart