Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan forstå dersom Israel angriper Iran

USAs president George W. Bush utelukker ikke at Israel kommer til å angripe Irans atomvåpen-program. – Dersom Israel angriper kan jeg forstå det, skal Bush ha sagt til Frankrikes president Jacques Chirac under et møte for flere uker siden, skriver Ha’aretz. Utenriksminister Condoleezza Rice skal nylig ha fortalt europeiske politikere og diplomater at USA ikke har tilstrekkelig etterretningsinformasjon til å gjennomføre et angrep mot Iran. Washington ønsker å løse krisen på en fredelig måte, samtidig frykter man at et militært angrep ikke vil ødelegge atomprogrammet fullstendig. Franske tjenestemenn tror Iran vil nå et avgjørende punkt i sitt atomprogram våren 2007. Da vil Iran ha omkring 3.000 sentrifuger i drift for anrikning av uran, i følge israelske kilder. Miff.no: Israel og USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart