Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

På tide å handle mot Kassam-rakettene

Sikkerhetsminister Avi Dichter etterlyser fortsatt mer handlekraft fra regjeringen mot Kassam-terroristene på Gaza-stripen. – Mer enn ett år etter tilbaketrekningen og etter 1.300 Kassam-raketter, holder det ikke å si at vi har gjort en innsats [for å stanse dem]. Nå må vi gjøre noe, sier Dichter. – Vi må ikke vente til palestinerne får bedre raketter, argumenterer Dichter. Sikkerhetsministeren, som tidligere var sjef for sikkerhetstjenesten Shin Bet, ønsker å trappe opp anti-terror operasjonene på Gaza-stripen. Mandag morgen fortsatte palestinske terrorister rakettangrepene mot israelske mål vest i Negev. Minst syv raketter er registrert, i følge Yedioth Aharonoth. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart