Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil bruke bakkestyrker mot ny palestinsk taktikk

Når Israel angriper bygninger i sivile områder fra luften er det vanlig rutine å varsle beboerne 15-30 minutter i forkant. I helgen benyttet palestinske terrorister denne tidsfristen til å samle hundrevis av sivile palestinere i og rundt huset til PRC-lederen og rakett-terroristen Mohammedweil Baroud. Dette fikk IDF til å avbryte luftangrepet. – Den nye taktikken med bruk av menneskelige skjold vil ikke hindre oss i å nå ethvert mål, sier en IDF-offiser til Jerusalem Post. – Hvis vi ikke kan nå målet fra luften på grunn av menneskelige skjold, vil vi nå målet på bakken. Palestinerne vil betale en dyr pris, legger offiseren til. I følge en tjenestemann i Hamas har Israel ødelagt 58 hus på Gaza-stripen siden juli. Mer enn 240 mennesker har blitt husløse. Husødeleggelsen har skapt et stort press på Hamas-regjeringen, som er tvunget til å finne alternativt bosted for dem som har fått sitt hus ødelagt. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart