Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hevder Syria ødelegger for fredsprosessen

Den syriske regjeringen har blandet seg inn og hindret frigjøring av den kidnappede soldaten Gilad Shalit. Dette hevdet Israels utenriksminister Tzipi Livni mandag. Syria skal også ha forstyrret fredsprosessen med palestinere, og arbeidet internt i PA, sa utenriksministeren. I følge Livni skal Syria ha gitt beskjed til Hamas om å ikke inngå forlik med PA-formann Mahmoud Abbas, de gangene man har vært i nærheten av en løsning. – Det handler ikke engang om en syrisk interesse. De ønsker å diktere den palestinske konflikten, hevdet Kadima-politikeren under en tale på Det internasjonale instituttet for strategiske studier. – Vi fikk vite at Shalit ble holdt fanget […] av Hamas, og når sjansen bydde seg for å få ham frigitt, kom ordren fra Syria om å ikke slippe ham fri, legger Livni til. Livni mener terrororganisasjonen Hamas aldri skulle fått lov til å delta i det palestinske valget i januar. Likevel gjør hun det klart at hun støtter en tostatsløsning, og oppfordret de moderate palestinerne til å samarbeide med israelerne. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart