Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Samtaler mellom Hamas og Fatah brøt sammen

Regjeringsforhandlingene mellom Hamas og Fatah har brutt sammen på nytt. Grunnen er at begge partiene har mislyktes i å finne løsninger på de vanskeligste forhandlingsspørsmålene, hevder Jerusalem Post. Nabil Amr, som er rådgiver for PA-formann Mahmoud Abbas, hevder den største uenigheten kretser rundt fordeling av ministerporteføljer, kontroll over ambassader og diplomatiske spørsmål. En tydelig irritert Abbas skal ha fortalt ledere for ulike palestinske faksjoner mandag, at han var veldig lei av Hamas sine "manøvrer og løgner." Om ikke ting endrer seg raskt, vil han måtte ty til drastiske tiltak for å få en slutt på krisen i PA, skal han ha poengtert. Mahmoud Abbas har tidligere uttalt at han har vurdert å sparke den sittende Hamas-regjeringen og utlyse nyvalg. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart