Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mordere skremmer ikke oss

Tirsdag ble Libanons antisyriske indistriminister Pierre Gemayel myrdet. Det er enda ikke kjent hvem som stod bak drapet, men trolig er det pro-syriske krefter som har ansvaret. Ingen har imidlertid innrømmet ugjerningen. Senere på kvelden holdt statsminister Fouad Siniora en tale, hvor han gikk hardt ut mot de skyldige. – Drapsmennenes eneste mål var å tildekke morgendagens uavhengighetsdag med blod. Nok et offer har dødd for Libanon, for dets frihet og uavhengighet. Nok et offer på veien mot sannheten og for en internasjonal rettssak, sa Siniora. Han henviste med det til regjeringens ønske om å bringe de mistenkte for drapet på Rafik Hariri frem for en internasjonal domstol. – Drapsmennene skremmer ikke oss, heller ikke den onde hånd som ønsker å skade Libanons fremtid […] Dette angrepet mot friheten i Libanon vil kun gjøre oss enda mer bestemt på å holde fast ved friheten og uavhengigheten til dette hjemlandet […] og enda mer bestemt på å få satt i sammen en internasjonal domstol, rettssaken som ville stanset de kriminelle, sa statsministeren. Industriminister Gemayel ble skutt og drept på ettermiddagen, da han kjørte gjennom en av Beiruts forsteder. Da drapet ble kjent rettet den libanesiske regjeringen straks kritikken mot Syria, og anklaget landet for å være ansvarlige. Men regjeringen i Damaskus nekter for å stå bak og fordømmer mordet på Gemayel. – Denne avskyelige kriminelle handlingen har som mål å ødelegge stabiliteten og freden i Libanon, heter det i en pressemelding fra Syrias regjering. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart