Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rakett landet nær skolegård

Palestinske terrorister på Gaza-stripen angriper daglig sivile israelske boligområder med terror-raketter. Onsdag morgen landet en rakett i nærheten av en barneskole og en barnehage, like før skoledagen skulle begynne. En annen rakett slo ned samtidig et annet sted i byen. – Dersom raketten hadde kommet 10 eller 15 minutter senere kunne det skjedd en stor katastrofe her, sier en kilde i Sderot til Yedioth Aharonoth. Yaakov Yaakobov døde tirsdag kveld av skadene han fikk da en rakett rammet arbeidsplassen hans i en industrisone utenfor Sderot tirsdag morgen. På grunn av rakettangrepene mot Sderot holdes omkring halvparten av skoleelevene borte fra undervisning. Mange studenter er skremte og sliter med angst. Lærerne i byen krever at alle klasserom i byen blir sikret mot Kassam-raketter. Miff.no: Rakett-trussel


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart