Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Statsministeren vil ikke sparke Peretz enda

Det har vært spekulert i israelsk presse om statsminister Ehud Olmert kommer til å gi forsvarsminister Amir Peretz sparken etter hans telefonsamtale med PA-formann Mahmoud Abbas, men nære kilder av Olmert avviser dette foreløpig. Kildene sier at statsministeren "ikke har til hensikt å sparke ham enda", med trykk på "enda". Han skal allerede ha vurdert sterkt å gi forsvarsministeren sparken, siden han er overbevist om at Peretz har løyet for ham. Olmert skal også være av den mening at Israel trenger en mer erfaren forsvarsminister i møte med de utfordringene landet står overfor, skriver Jerusalem Post. – Farene som Syria, palestinerne og Iran utgjør, krever en ny forsvarsminister med mer sikkerhetserfaring og forståelse enn Amir Peretz. Det har vært nok anledninger for statsministeren til å gi ham sparken, inkludert nå. Men hovedgrunnen for at han bør gå, er at han ser enda mer latterlig ut for hver eneste dag i forsvarsdepartementet, sier medarbeidere av Olmert. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart